Hilversum,
06
januari
2017
|
16:27
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma’s op NPO Radio 5

Van zaterdag 7 t/m vrijdag 13 januari

Vanaf zaterdag 7 t/m vrijdag 13 januari zijn er weer diverse gasten bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5! Onder meer Simone Kleinsma, Bas van Abel en Marlies Rohmer schuiven aan in de radiostudio’s.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Jan Rietman trapt een nieuw jaar Wekker-Wakker-Weekend! af en heeft Simone Kleinsma te gast. Kleinsma speelde als misdadiger, non, moeder en showgirl in hit-musicals en comedy’s. Afgelopen jaar stond ze als zichzelf in het theater met het soloprogramma Simone. Vanaf deze maand toert ze samen met onder anderen Tony Neef en Stanley Burleson door Nederland met Musicals on Tour.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Veel mensen vragen zich af hoe veilig het is om bij leven een nier te doneren. Nicole Hefti heeft een nier gekregen van Robèrt Cooijmans. Ze vertellen er vrijdag 13 januari over in Wekker-Wakker!

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 9 januari is De Vegetarische Slager Jaap Korteweg te gast in de studio. Hij komt praten over het plan van de VVD om vleesvervangers geen vleesnamen meer te geven.

Dinsdag 10 januari komt architect Marlies Rohmer langs in de studio. Zij heeft een boek geschreven over de gebouwen die zij ontworpen heeft.

Bas van Abel, maker van de milieuvriendelijke telefoon Fairphone, is donderdag 12 januari te gast bij Tijd voor MAX Radio.

Vrijdag 13 januari is Wanda de Kanter te gast. Deze longarts trekt niet ten strijde tegen de roker, maar tegen de tabaksindustrie. Ze komt haar indrukwekkende verhaal doen bij Tijd voor MAX Radio.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl