Hilversum,
22
december
2017
|
15:04
Europe/Amsterdam

Gasten MAX-programma’s op NPO Radio 5

Van zaterdag 23 december tot en met vrijdag 29 december ontvangen de MAX-programma’s op NPO Radio 5 bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Onder anderen Steven Kazàn, Marlijn Weerdenburg en Johnny Kraaijkamp jr. komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Jan Rietman is bijna klaar voor kerst. In Wekker-Wakker-Weekend! treft hij de laatste voorbereidingen en geeft hij tips voor wie nog niét zo ver is.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag om 06.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Op eerste kerstdag zijn Manuëla en Henk live op zender en horen we in Wekker-Wakker! lieve en mooie gedichtjes die dichter Martin Gijzemijter maakte voor luisteraars die dat wel kunnen gebruiken. Zij werden opgegeven voor zo’n gedichtje door vrienden of familie.

Vrijdag 29 december is de allerlaatste Wekker-Wakker! met Henk Mouwe en Manuëla Kemp te horen op NPO Radio 5. Deze laatste uren zijn de luisteraars meer dan welkom om gedag te zeggen, zijn er verrassingen en horen we de lievelingsmuziek van de twee presentatoren.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Eerste kerstdag is Kees Versluys te gast. De zanger verheugt zich ontzettend op zijn 25-jarig jubileum dat hij in 2018 groots gaat vieren. Maar eerst gezellig bij Tineke op bezoek. Zij draait natuurlijk zijn nieuwste single Ik wil met kerst niet alleen zijn.

Peter Strykes is tweede kerstdag in de Radio 5-studio. De zanger is dit jaar schoon verklaard en dat komt Peter dat vieren bij en met Tineke.

Woensdag praat Tineke bij met acteur Johnny Kraaijkamp jr.. Hij speelt momenteel de rol van Roelof in de voorstelling Vamos.

Zo vader, zo zoon. Emile Hartkamp is één van de bekendste liedjesschrijvers van Nederland. Hij schreef hits voor onder anderen Frans Bauer, Marianne Weber, André Hazes en René Froger. Emile’s zoon Joey is in de voetsporen van zijn vader getreden. Joey’s nieuwste single heet Hé Jij. Het nummer is geschreven door zijn vader. Beiden schuiven aan bij TinekeShow.

Dit jaar is kunstenares Ans Markus 70 jaar geworden en dat wordt gevierd in Museum Jan van der Togt. De overzichtsexpositie is zo’n succes dat deze wordt verlengd tot en met 28 januari.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Op maandag 25 december (eerste kerstdag) presenteert Tijd voor MAX Radio ‘The best of MAX Proms’. Ieder jaar weer treden de beste artiesten op tijdens MAX Proms. Te horen zijn de hoogtepunten uit de editie van 2017 én voorgaande edities. Met muziek van onder meer Jermaine Jackson, Xander de Buisonjé, Glennis Grace en The Pointer Sisters.

Op tweede kerstdag, brengt Tijd voor MAX Radio zijn inmiddels traditionele ode aan de muzikale doden. Ook dit jaar ontvielen ons weer veel muzikale helden. Bij Tijd voor MAX Radio een eerbetoon aan onder anderen Hans Vermeulen, Al Jarreau, Chuck Berry en Johnny Hallyday.

Woensdag 27 december is Steven Kazàn te gast. De goochelaar en jongste telg uit de legendarische Kazàn-goochelfamilie, is te zien in MAX Magic Show, die zaterdag 30 december wordt uitgezonden door Omroep MAX. Bij Tijd voor MAX Radio vertelt Kazàn over zijn goochelbestaan.

Actrice en presentatrice Marlijn Weerdenburg is bekend van Hotel Romantiek en Keuringsdienst van Waarde. Momenteel zet ze zich onder meer in voor KWF Kankerbestrijding. Over dat werk en over haar afgelopen jaar komt ze donderdag 28 december vertellen bij Tijd voor MAX Radio.

De laatste Tijd voor MAX Radio wordt op vrijdag 29 december uitgezonden. Het belooft een bijzondere uitzending te worden.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/tijdvoormaxradio | www.facebook.com/wekkerwakker | www.maxvandaag.nl