Hilversum,
24
augustus
2018
|
15:44
Europe/Amsterdam

Frits Sissing en Janne Schra bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 25 augustus tot en met vrijdag 31 augustus staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder meer Janne Schra en Frits Sissing komen aan het woord.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Het weekend op NPO Radio 5 begint met Wekker-Wakker-Weekend!. Jan Rietman spreekt presentator Frits Sissing over de start van het nieuwe theaterseizoen en over de Musical Sing-a-Long: de traditionele afsluiting van de Uitmarkt in Amsterdam. Verder hoor je nieuwe muziek van Elvis Costello, haalt Jan het beste uit zijn Los Vast-archief en is er aandacht voor de countryband Poco in Country Roads.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Volgende week begint je dag weer goed! Presentator Jeroen van Inkel komt vrijdagochtend 31 augustus alles te weten over het NK Palingroken dat op zaterdag plaatsvindt. Daarnaast belt hij met Edutrainer Jeroen Vink van het Spoorwegmuseum Utrecht over de Buffel die aankomt in het museum. De NS overhandigt haar laatste dieseltrein aan het museum.

Cabaretier Roel C. Verburg sluit de week af met een zelfgeschreven lied en luisteraars maken kans op het ‘MAX-verrassingspakket’ in het spelletje De Chronofoon.
De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
De MAX! ontvangt zangeres Janne Schra! Schra werkte samen met uiteenlopende muzikanten en trad op over de hele wereld. Hoe het met haar gaat vertelt zij bij De MAX!.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl