Hilversum,
10
juni
2016
|
17:03
Europe/Amsterdam

Frits Barend, Rob van Someren en Hans Kazàn te gast bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 11 tot en met vrijdag 17 juni

Van zaterdag 11 tot en met vrijdag 17 juni is het weer volle bak bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Frits Barend, Rob van Someren en Hans Kazàn nemen plaats achter de MAX-microfoon.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Zaterdag is presentator Frits Barend te gast in Wekker-Wakker-Weekend!. Frits begon zijn journalistieke carrière in de jaren zeventig bij weekblad Vrij Nederland en later bij tijdschrift Nieuwe Revu. Jarenlang presenteerde hij samen met Henk van Dorp het discussieprogramma Barend & Van Dorp. Sinds 2009 is Barend samen met zijn dochter Barbara hoofdredacteur van Helden Magazine.

TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 13 juni is Bert van Breda te gast bij Tineke. Hij nam het initiatief voor het Demis Roussos Museum, dat op woensdag 15 juni zijn deuren opent in Nijkerk. De Griekse zanger Demis Roussos zou die dag 70 jaar zijn geworden. Demis verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen platen en overleed vorig jaar januari.

Radio-dj Rob van Someren is dinsdag 14 juni te gast. Rob komt langs in het kader van de Internationale Dag tegen Ouderen Mishandeling, die woensdag plaatsvindt. Rob is namelijk bevriend met de Stichting Veilig Ouder Worden en behoedt ouderen tegen financiële uitbuiting.

Tineke heeft woensdag 15 juni Willem Jan van de Wetering te gast. Hij is Enneagram-deskundige, noemt zichzelf een mensenbegeleider en schreef meerdere boeken over het psychologische Enneagram-model, waarmee je iemands karakter kan indelen. Willem Jan schreef onlangs een hulpboek voor mensen die gescheiden zijn: Passie gezocht. Wat als de verhuiswagen vertrokken is?.

Vrijdag 17 juni treden René Shuman & Angel-Eye live op bij Tineke. René en Angel-Eye zijn twee uur lang te gast én er is publiek aanwezig, de studio zit dus gezellig vol!

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Goochelaar Hans Kazàn is dinsdag 14 juni te gast bij Tijd voor MAX Radio. Deze zomer is Hans samen met Magic Unlimited te zien in de show Kazàn, The Amazing Magic Family.

Woensdag 15 juni komt weervrouw Margot Ribberink langs in de studio. Margot heeft net een reis naar Ethiopië achter de rug, waar nu een enorme droogte heerst.

Tijd voor MAX Radio heeft donderdag 16 juni schrijver Kees Kooman te gast. Zijn boek Sprintkoninginnen kwam onlangs uit, hierin onderzoekt Kees waarom Nederlandse vrouwen zo goed zijn in atletiek.

Vrijdag 17 juni is Dominee Tim te gast bij Tijd voor MAX Radio. Hij heeft de zogenoemde Citykerk opgericht in Amsterdam. CityKerk is een nieuw initiatief, waarbij onder andere het nieuwe preken wordt geïntroduceerd.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/TinekeShow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl/