Hilversum,
30
december
2019
|
10:28
Europe/Amsterdam

Frédérique Spigt, Richard Groenendijk en Hidde de Brabander te gast in Doorbakken

Woensdag 1 januari vanaf 22.00 uur op NPO 1

Op Nieuwjaarsdag, in de tweede aflevering van het MAX-programma Doorbakken, ontvangt presentator Irene Moors Frédérique Spigt, Richard Groenendijk en Hidde den Brabander. Het is te zien op woensdag 1 januari, vanaf 22.00 uur op NPO 1.

Met haar gasten blikt Irene Moors terug op aflevering drie van Heel Holland Bakt, waarin het thema afgelopen zondag Oud & Nieuw was. Deze week staat het Doorbakken-decor in Rotterdam, vlakbij het nieuwe Luxor theater. 2020 wordt een bijzonder jaar voor de havenstad, onder andere vanwege de organisatie van het Songfestival.

Janny duikt in de baktradities tijdens nieuwjaar en stuit op een bijzondere Griekse traditie. Robèrt gaat langs bij de bakker die zondag de tent moest verlaten. Met haar geeft hij een 'mini-masterclass biscuitbeslag'. Ook wordt er weer een kijkersvraag behandeld. Deze week antwoord op de vraag: "Wat doen Janny en Robèrt tijdens de technische opdracht, wanneer André ze de tent uitstuurt?" Deze opdracht wordt altijd blind gejureerd, en duurt soms uren. Wat spoken die twee dan uit?

Doorbakken
Presentatie: Irene Moors
Elke woensdag rond 22.00 uur op NPO 1

www.heelhollandbakt.nl | www.instagram.com/heelhollandbakt | www.facebook.com/heelhollandbakt