Hilversum,
07
december
2018
|
11:44
Europe/Amsterdam

Fred van Leer, Martijn Fischer en Carly Wijs te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 december ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Deze week komen onder anderen Fred van Leer, Martijn Fischer en Carly Wijs langs. Tijd voor MAX is iedere werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Stylist Fred van Leer en musicalactrice Celinde Schoenmaker zijn maandag 10 december te gast bij Tijd voor MAX. Samen zijn zij te bewonderen in het kerstspektakel The Christmas Show – Assepoester en het kerstbal dat 22 en 23 december in het Ziggo Dome wordt opgevoerd. Celinde zal hierin de rol van Assepoester vertolken en Fred kruipt in de huid van de boze stiefmoeder.

Dinsdag 11 december is journalist en columnist Jan Heemskerk te gast. Deze voormalig hoofdredacteur van de Playboy heeft een boek geschreven: Als Jan het kan…. Hierin beschrijft hij zijn zoektocht naar een gezondere levensstijl.

De zingende zusjes van O’G3NE schuiven woensdag 12 december aan bij Sybrand en Martine. De dames zullen binnenkort beginnen aan een reeks kerstconcerten en theatervoorstellingen en daar vertellen ze graag over. Ook hebben ze een nieuwe kerstsingle en deze zingen ze uiteraard live in de studio.

Op donderdag 13 december is acteur Martijn Fischer te gast. Hij komt vertellen over de winterkomedie Alone@Home, een knipoog naar de succesfilm Home Alone. Dit theaterstuk levert een avond vol avontuur, slapstick, livemuziek en spektakel op.

De week wordt op vrijdag 14 december afgesloten met actrice Carly Wijs. Carly heeft één van de hoofdrollen in de nieuwe vijfdelige serie Kerst met de Kuijpers. In deze serie wordt op hilarische wijze getoond hoe de traditionele kerstviering bij de familie Kuijpers verstoord wordt als blijkt dat de klusjesman de nieuwe vriend van moeder blijkt te zijn.

Tijd voor MAX
Maandag 10 tot en met vrijdag 14 december
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl

www.instagram.com/tijdvoormax | www.facebook.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX |