Hilversum,
12
mei
2017
|
11:41
Europe/Amsterdam

Fred Oster en Heinz Stuy te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 14 mei

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag de legendarische televisiepresentator Fred Oster en voormalig Ajax-doelman Heinz Stuy.

Fred Oster, te gast in het eerste uur van De Perstribune, was in de jaren 70 en 80 een van de bekendste televisiepresentatoren van Nederland, met programma’s als Wie-kent-kwis en de F.O.Show. Ook was hij als producent betrokken bij het Nationale én het Eurovisie Songfestival.

Heinz Stuy, te gast in het tweede uur van De Perstribune, was doelman in het grote Ajax van Cruijff en Keizer. In de jaren 70 won hij drie keer de Europacup, één keer de wereldbeker en twee keer het landskampioenschap. Na zijn sportieve loopbaan runde Stuy jarenlang een bar/bistro in Driehuis.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag op bezoek in De Kuip in Rotterdam waar Feyenoord opnieuw een poging doet om de nieuwe kampioen van Nederland te worden. Mediadeskundige Ron Vergouwen zoomt in Het Mediacircus en Kassie Kijken in op opvallende zaken uit de media, zoals het circus rondom het Eurovisie Songfestival in Kiev.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 14 mei
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune