Hilversum,
11
maart
2016
|
16:32
Europe/Amsterdam

Fred Florusse, Kees van der Staaij en Manuel Venderbos te gast bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 12 maart tot en met vrijdag 18 maart

Van zaterdag 12 maart tot en met vrijdag 18 maart is het volle bak bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Er komen boeiende gasten langs, waaronder Fred Florusse, Kees van der Staaij en Manuel Venderbos.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Jan Rietman heeft zaterdag 12 maart in Wekker-Wakker-Weekend! cabaretier, schrijver, regisseur en presentator Fred Florusse te gast. Hij is medeoprichter van cabaret Don Quishocking dat het Camerettenfestival won. Op dit moment staat Florusse in het theater met zijn voorstelling Fred Florusse conserveert, waarin hij een greep doet uit het Nederlandse cabaret van nul tot nu.

De RietmanShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag is journalist Maarten Kolsloot te gast. Hij vertelt over de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump en hoe deze ooit investeerde in een grote wielertour die het Amerikaanse evenbeeld moest worden van de Tour de France: de Tour de Trump. Dit verhaal van Maarten staat vanaf maandag in literair wielertijdschrift De Muur.

Dinsdag is Oger Lusink te gast. Hij heeft meerdere herenmodezaken in Nederland die zijn naam dragen, onder meer in de bekende P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Hoe is Oger toch zo’n pakkenkoning geworden en wie kleedt hij allemaal?

Woensdag zijn Mouna Goeman Borgesius en Margo Dames te gast. Hun nieuwe dramaserie Mouna’s Keuken start op 18 maart. In de serie kookt Mouna al dertig jaar lang elke vrijdag voor haar beste vrienden die ze sinds haar studietijd kent. Tijdens het eten confronteren ze elkaar met de hectiek van het leven, zoals kinderen die het huis uit gaan of relatiesores. Mouna schreef dit scenario samen met Margot.

Donderdag komt zanger Rob de Nijs langs. Hij toert momenteel met zijn theatertour Voor altijd en iedereen.

Vrijdag is Wilfred Genee te gast om te praten over zijn nieuwe RTL7-talkshow Wat gaat er nu door je heen?. Daarin gaat hij het gesprek aan met inspirerende persoonlijkheden.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 14 maart is Kees van der Staaij te gast bij Tijd voor MAX Radio. Van der Staaij is fractievoorzitter van de SGP en zal over een jaar weer lijsttrekker worden bij de verkiezingen van 2017.

Presentator Manuel Venderbos komt dinsdag 15 maart langs om te praten over het wetenschappelijke televisieprogramma Galileo en het suiker-experiment dat hij daar voor deed.

Woensdag 16 maart is Wilfred de Bruijn te gast. Wilfred komt vertellen over zijn nieuwe VPRO-televisieprogramma Op zoek naar Frankrijk.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, De RietmanShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/TinekeShow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio