Hilversum,
22
februari
2019
|
10:51
Europe/Amsterdam

Frank Visser en Thomas Acda aan tafel bij Tijd voor MAX

Maandag 25 februari

Van maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart schuiven er weer veel leuke gasten aan bij Sybrand Niessen en Martine van Os in Tijd voor MAX. Onder anderen rechter Frank Visser en cabaretier en zanger Thomas Acda zijn te gast. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Maandag 25 februari zijn rechter Frank Visser en presentator Viktor Brand te gast. Het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak gaat vanaf 27 februari namelijk van start, waarin Frank en Viktor hoogoplopende kwesties en conflicten oplossen in Nederland. Ook Gert-Jan Segers is te gast. Hij is één van de initiatiefnemers van het manifest Waardig ouder worden en praat Sybrand en Martine bij over de voortgang van de plannen. Is er 2 jaar na de start van het manifest al sprake van verbetering in de ouderenzorg?

Acteur, cabaretier en zanger Thomas Acda is dinsdag 26 februari te gast om te vertellen over zijn nieuwe album en theatershow. Hij staat in het theater met zijn solovoorstelling Motel, vol verhalen en liedjes over liefde, vriendschap en de dood. Hij brengt in Tijd voor MAX ook iets uit het programma ten gehore. Ook Jules Croiset en Victor Reinier komen langs. Zij komen praten over hun nieuwe thrillerkomedie Een goed mens.

Donderdag 28 februari schuiven Edwin en Liesbeth ter Velde aan; zij maakten een tocht van 2400 kilometers over de barre ijsvlakten van Antarctica in de Solar Voyager; een auto van gerecycled plastic. Het doel: aantonen dat afval zoals plastic geen waardeloze rommel is, maar juist een prachtige nieuwe grondstof. Ze vertellen over hun avontuur.

Op vrijdag 1 maart sluiten we de week af met paralympisch snowboardster Bibian Mentel. Zij greep onlangs nét naast de prestigieuze Laureus sportaward, ze was genomineerd in de categorie ‘comeback van het jaar’. Binnenkort is ze te zien als deelneemster in een nieuw seizoen van Dancing with the stars. Bij Tijd voor MAX vertelt ze over hoe ze zich voorbereidt om de strijd aan te gaan met andere BN’ers. 

Tijd voor MAX
Maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart
Om 17:10 op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl 

www.facebook.com/tijdvoormax | www.instagram.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX