Hilversum,
24
september
2021
|
14:43
Europe/Amsterdam

Frank Sanders en Herman Ram op De Perstribune van MAX

Zondag 26 september

Zondag 26 september zijn musicalacteur Frank Sanders en ‘dopingjager’ Herman Ram te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Frank Sanders, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is onder meer cabaretier, acteur, zanger en danser. Hij was ook de partner van de in 2007 overleden televisiemaker Jos Brink, van wie komende week een biografie verschijnt: Jos Brink, de biografie van een uniek tv- en theatertalent. Voor die biografie stelde Sanders een deel van zijn privéarchief beschikbaar. In De Perstribune kijken we met Sanders terug op het leven van Jos Brink.

Herman Ram, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, nam deze maand na ruim vijftien jaar afscheid als directeur van de Nederlandse Dopingautoriteit. Ram stond bekend als ‘dopingjager’. Hij is ervan overtuigd dat de sport het afgelopen decennium ‘schoner’ is geworden. Deze week werd bekendgemaakt dat Ram benoemd is tot bestuurslid van de Nederlandse turnbond KNGU.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

Instagram/DePerstribune | @DePerstribune | Facebook/DePerstribune