Hilversum,
18
januari
2019
|
16:00
Europe/Amsterdam

Frank Boeijen en Sean McConnell bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 19 tot en met vrijdag 25 januari staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Frank Boeijen en Sean McConnell komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur
Jan Rietman begint het weekend op NPO Radio 5 zoals elke zaterdagochtend weer vrolijk met Wekker-Wakker-Weekend!. Zaterdag 19 januari belt Jan met Lee Towers. De zanger debuteert dit jaar bij de Vrienden van Amstel Live, waar hij elke avond het concert mag afsluiten met zijn klassieker You'll never walk alone. Jan haalt het beste uit zijn Los Vast-archief en er is countrymuziek te horen in Country Roads.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur
Ook deze week belt Jeroen van Inkel op maandag weer met André van Duin over hoe het er afgelopen week in de Heel Holland Bakt-tent aan toe ging. Dinsdag 22 januari spreekt Jeroen auteur Gerhard Hormann. Hij scheef het boek Een jaar in het donker, over zijn bioscoopabonnement, de honderden films die hij daar zag en hoe dat zijn kijk op het leven veranderde. Ook worden dinsdag de Oscarnominaties bekendgemaakt, Jeroen belt hierover met filmkenner Robbert Blokland. En natuurlijk sluit cabaretier Roel C. Verburg de week, zoals altijd, weer af met een lied op basis van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma Haandrikman!. Donderdag 24 januari komt de Britse zanger Steve Harley, bekend van zijn hits Make Me Smile en Sebastian, langs bij Bert. Hij is in Nederland samen met zijn band Cockney Rebel voor een aantal optredens in het oosten van het land. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur
Deze week staan er in Club De MAX! een aantal jonge artiesten, waaronder Sam & Julia. Zij komen maandag 21 januari langs. Het duo leerde elkaar tijdens een jamsessie in 2015 kennen en vond bij elkaar hun gezamenlijke liefde voor Americana, country en folkmuziek. Dinsdag komt de Amerikaanse folk en country singer-songwriter Sean McConnell langs in de studio, waar hij muziek brengt met een vleugje rock en soul. Donderdag 24 januari is de Nederlandstalige popband WANTON te gast bij De MAX!.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur
Tineke begint vrijdag 25 januari goed met een optreden van Frank Boeijen. De Nederlandstalige zanger, onder meer bekend van zijn hits Zwart-Wit en Kronenburger Park, begint vanaf februari aan zijn nieuwe theatertour. Ook de Amerikaanse zangeres Jordyn Mallory komt langs om een optreden te verzorgen. Publiek is van harte welkom om deze uitzending bij te wonen. Aanmelden kan via tinekeshow.nl

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Candlelight is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.facebook.com/CandlelightRadio| www.maxvandaag.nl