Hilversum,
10
augustus
2018
|
15:43
Europe/Amsterdam

François Boulangé, Bart Ettekoven en Nona bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 11 augustus tot en met vrijdag 17 augustus staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen François Boulangé, Bart Ettekoven en Nona komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Het weekend op NPO Radio 5 begint met Wekker-Wakker-Weekend!. Jan Rietman belt naar Scheveningen. Daar blijft op het strand dagelijks heel veel troep achter van badgasten en dat kan niet langer. Dit weekend wordt het strand door vrijwilligers opgeruimd, maar ook strandtenthouders komen in actie. Muziekliefhebbers komen ook aan hun trekken bij Wekker-Wakker-Weekend!, want Jan draait het mooiste uit zijn Los Vast-archief én een prachtige countryplaat.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Leuk voor de vakantiegangers in eigen land: verslaggever Joris Kreugel gaat op zoek naar de leukste uitjes in eigen land. Zo gaat hij onder andere op bezoek bij Het Aardbeienmuseum en het Elvis Presley Museum. Daarnaast gaat hij ook avontuurlijk grotbiken. Benieuwd? De luisteraar hoort hem elke dag in Je dag is goed.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Komende week ontvangt Tineke onder meer François Boulangé. François is ambassadeur van het Forever Young Festival, een festival speciaal voor 65-plussers. Andere gasten die komende week aanschuiven in TinekeShow zijn: showbizzdeskundige Bart Ettekoven, zangeres Ida de Nijs en liefhebber van klassieke muziek Floris Kortie.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Woensdag 15 augustus komt een groot aanstormend talent naar de studio van De MAX! op NPO Radio 5. Nona is een 24-jarige zangeres met een uniek eigen stemgeluid. Haar single It’s Alright is uit en haar debuutalbum laat niet lang op zich wachten. Soul uit het zuiden van Nederland!

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl