Hilversum,
22
december
2017
|
16:39
Europe/Amsterdam

Foppe de Haan, Peter R. de Vries en Lee Towers te gast in speciale MAX-uitzendingen op NPO Radio 1

December is traditioneel een tijd van terugblikken. In drie bijzondere radio-uitzendingen, van 27 tot en met 29 december tussen 20.00 en 23.00 uur, doen verschillende cabaretiers dit aan de hand van onderwerpen die hen dit jaar zijn opgevallen.

De serie eindejaarsprogramma's van MAX op NPO Radio 1 wordt op 27 december afgetrapt door Howard Komproe en Janneke de Bijl, winnares van Cameretten 2017. Zij ontvangen voetbaltrainer Foppe de Haan, historicus en publicist Rutger Bregman en rapper en columnist Massih Hutak.

Op 28 december is de presentatie in handen van Karin Bloemen en Owen Schumacher. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, striptekenaar Hein de Kort en oud-Opzij hoofdredacteur Cisca Dresselhuys zijn de gasten die zullen aanschuiven.

Martine Sandifort en Ronald Snijders sluiten op 29 december de serie af. Zij ontvangen op vrijdagavond Lee Towers, grimeur Arjen van der Grijn en componist Ruud Bos.

Naast serieuze thema's, is er in iedere uitzending ruimte voor humor met fragmenten van de meest legendarische oudejaarsconferences en ode’s aan inspirerende cabaretiers.

MAX: Het jaar van..
Van 27 tot en met 29 december tussen 20.00 en 23.00 uur
Janneke de Bijl en Howard Komproe | Woensdag 27 december
Karin Bloemen en Owen Schumacher | Donderdag 28 december
Martine Sandifort en Ronald Snijders | Vrijdag 29 december