Hilversum,
30
januari
2023
|
16:33
Europe/Amsterdam

Finale Heel Holland Bakt: wie wordt de Beste Thuisbakker van Nederland?

Een verrassende wending tijdens de halve finale van Heel Holland Bakt. Wie moest op de valreep de Heel Holland Bakt-tent verlaten? Het avontuur stopte deze week voor niemand! Oftewel: dit jubileumseizoen staan vier bakkers in de finale die strijden om de felbegeerde titel: de Beste Thuisbakker van Nederland. De finalisten van het tiende seizoen van Heel Holland Bakt zijn: Amel, Jan, Mercedes en Zineb. De finale-uitzending is zondag om 20.30 uur te zien bij MAX op NPO 1.  

Finale Heel Holland Bakt
Op zondag 5 februari staan in de finale van Heel Holland Bakt 2022-2023: accountmanager Amel, tegelzetter Jan, digital marketeer Mercedes en management-assistent Zineb. In de finale van Heel Holland Bakt gaan de overgebleven kandidaten tot het uiterste om er met de winst vandoor te gaan. De slingers hangen al in de tent, maar het is nog geen tijd voor feest. De bakkers moeten namelijk aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade. Het allerlaatste baksel in de tent is een waar spektakelstuk: een grote taart waarbij diverse technieken worden toegepast. Wie wordt de Beste Thuisbakker van Nederland? Bekijk hier alvast de eerste beelden!

Heel Holland Bakt (seizoen 10)
Zondag 5 februari 
Om 20.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

HeelHollandBakt.nl | Facebook.com/HeelHollandBakt | Instagram.com/HeelHollandBakt | #HHB

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.