Hilversum,
07
oktober
2016
|
16:32
Europe/Amsterdam

Ferdi Bolland, The Dubliners en Dirk Zeelenberg te gast bij MAX op NPO Radio 5

Zaterdag 8 tot en met vrijdag 14 oktober

Vanaf zaterdag 8 oktober tot en met vrijdag 14 oktober zijn er weer leuke en boeiende gasten bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Ferdi Bolland, The Dubliners en Dirk Zeelenberg zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
De Week van het Nederlands gaat van start en daarom zoekt NPO Radio 5 het beste Nederlandstalige nummer sinds 1945. Jan Rietman opent samen met zanger, componist en producer Ferdi Bolland de week in Wekker-Wakker-Weekend! Ferdi vormde samen met zijn broer Rob het duo Bolland & Bolland. De twee waren goed in het maken van hitsingles en zetten ook enkele meiden- en jongensbandjes op de markt.

TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 10 oktober is Annemieke Raatsie te gast met een bijzonder verhaal. Annemieke leeft al zestien jaar met uitgezaaide kanker. Ze werkt nog gewoon, kreeg tien jaar geleden een gezond kind, maar heeft wel al een stuk of veertig operaties achter de rug. Hoe is het om zo lang in ‘reservetijd' te leven?

Dinsdag 11 oktober ontvangt Tineke twee gasten: journalist en auteur Mariëtte Middelbeek en vrijwillig brandweerman Peter Smit. Mariëtte schreef het boek Verhalen van de brandweer en licht een tipje van de sluier op door enkele spannende, ontroerende en soms heftige verhalen uit het boek te vertellen. Peter komt zijn eigen bijzondere verhalen vertellen!

Ad Vingerhoets, hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Tilburg, komt woensdag 12 oktober langs. Hij is gespecialiseerd in emoties, stress en de kwaliteit van het leven. Ad komt praten over de functie van tranen en huilen.

Vrijdag 14 oktober komt de legendarische Ierse folkband The Dubliners langs! Vier jaar geleden, na een carrière van maar liefst 50 jaar, stopten ze. Er kwam een doorstart en die is te horen in TinekeShow!

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 10 oktober is Maurice Dekkers te gast bij Tijd voor MAX Radio. Maurice is bekend van het tv-programma Keuringsdienst van Waarde en komt vertellen over zijn film Ants on a Shrimp, over het Deense sterrenrestaurant Noma.

Woensdag 13 oktober is de Vlaamse filosoof en psychiater Damiaan Denys te gast. Hij komt vertellen over zijn theatervoorstelling die gaat over angsten.

Acteur Dirk Zeelenberg, onder andere bekend van de serie Divorce, komt donderdag 13 oktober vertellen over zijn autobiografie Niet echt een succesverhaal, die deze week verschijnt.

Ook maakt Tijd voor MAX Radio deze week tijd voor de wetenschap. Met op maandag 10 oktober Drs. Harm Oving, wetenschapsjournalist. En op dinsdag 11 oktober de Tijd voor MAX-dokter Dokter Ted.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormax
radiowww.omroepmax.nl