Hilversum,
16
maart
2023
|
14:13
Europe/Amsterdam

Feestelijke Koningsdag bij MAX vanaf Paleis Soestdijk

De feestelijke tiende Koningsdag wordt geheel in stijl gevierd bij Omroep MAX. Op donderdag 27 april wordt vanaf Paleis Soestdijk een dubbele Tijd voor MAX uitgezonden en er is een speciale extra live-uitzending: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter. 

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, donderdag 27 april vanaf 13.50 uur bij MAX op NPO 1
Op Koningsdag ontvangt Jan Slagter vanaf 13.50 uur op NPO 1 onder meer koningshuisdeskundige Justine Marcella en Karin Bloemen in het feestelijke live-programma MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk. Heel Holland Bakt-finalisten Amel en Zineb maken een speciale oranje lekkernij en er zijn optredens van Karin Bloemen, The Dutch Tenors en de internationale hitsensatie The Weather Girls. 

Tijd voor MAX, donderdag 27 april om 16.10 en 17.05 uur bij MAX op NPO 1
Martine van Os en Sybrand Niessen presenteren een feestelijke dubbele uitzending van Tijd voor MAX vanaf Paleis Soestdijk. Te gast zijn koningshuisdeskundige Josine Droogendijk en Heel Holland Bakt-winnares Mercedes. Zanger en acteur René van Kooten schuift aan en geeft een bijzonder optreden met de cast van de musical Les Misérables. 

Opnames bijwonen
De opnames van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk en Tijd voor MAX kunnen worden bijgewoond. Er is een speciaal feestelijk programma samengesteld, met onder meer een rondleiding door het paleis. Klik hier voor meer informatie en het hele programma en hier om alvast de sfeer te proeven. 

MAX Koningsdag
Donderdag 27 april

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

Facebook.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX_ Twitter.com/OmroepMAX | #MAXKoningsdag