Hilversum,
13
oktober
2016
|
13:05
Europe/Amsterdam

Feestdagen

Feestdagen

Zapp Sinterklaasfeest
Ook dit jaar pakt MAX in samenwerking met KRO-NCRV groots uit met het Zapp Sinterklaasfeest. In de Jaarbeurs in Utrecht viert de Sint zijn verjaardag op zaterdag 26 en zondag 27 november. Dit jaar presenteren Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg het familiespektakel. Sinterklaas komt niet alleen, naast zijn Pieten neemt hij ook vele bekende Zapp-presentatoren en acteurs mee. Ook hun Zappelin-vriendjes zijn van de partij, speciaal voor de allerkleinste bezoekers.

Joanna Lumley's Japan
In dit drieluik wordt Joanna Lumley gevolgd tijdens haar indrukwekkendereis door Japan. Na de start in het ruigenoorden, vertrekt Joanna richting Honshu, het culturele centrum van Japan. Met de pijlsnelle kogeltrein reist zij verder naar het zuiden. Joanna Lumley laat je tijdens haar reis genieten van prachtige tempels, idyllische stranden, indrukwekkende vulkanen en eeuwenoude steden.

Harrie Babba
In Harrie Babba wordt het Harrie Vermeulenwel erg moeilijk gemaakt als hij als de geest uit de lamp moet gehoorzamen aan elke willekeurige gek die hem uit de lamp tovert. Harrie wordt heen en weer geslingerd tussen hilarische misverstandenen dolkomische verwikkelingen. Met zijn gierende capriolen, unieke timing en zijn weergaloze humor weet Jon van Eerd als vanouds het dak van het theater af te blazen.

Missie MAX
Nederlandse militairen, politieagenten en de Marechaussee zijn vaak maandenlang ver van huis zonder vrienden, familie en hun geliefden. Het gemis is tijdens defeestdagen vaak extra aanwezig. MAX en Defensie hebben samen Missie MAX in het leven geroepen. Jan Slagter brengt nieuwjaarswensen van het thuisfront bij demilitairen over de hele wereld.

www.facebook.com/OmroepMAX
#MISSIEMAX | @OmroepMAX

MAX Proms
MAX Proms laat duizenden mensen ieder jaar genieten van live-muzieken sfeervolle optredens. Ook tijdens deze dertiende editie is zowel de pop als de klassieke muziekruimschoots vertegenwoordigd. Internationale en nationale sterren staan bij elkaar op de bühne en staan garant voor één groot feest.O.a. Kool & The Gang,The Trammps, The New London Chorale en het Metropole Orkest maken dit jaar hun opwachting.

www.facebook.com/OmroepMAXlive
#MAXPROMS | @OmroepMAXlive

MAX Maakt Mogelijk Kerstspecial
Voor het 10e jaar op rij organiseert MAX Maakt Mogelijk tijdens de feestdagen in december een groots kerstdiner voor ouderen uit het hele land. Ook komende Kerst vindt het diner plaats in de prachtige Grote Kerk in Den Haag. Het kerstdiner zal worden bijgewoond door 350 ouderen. Zij krijgen een driegangendiner, onderwijl treden bekende artiesten op en worden tijdens de avond wensen vervuld.

www.facebook.com/MAXmaaktmogelijk
#MAXMAAKTMOGELIJK | MAXMaaktMogelyk
 

TROUW Kerstconcert
Traditiegetrouw zendt MAX rondde kerstdagen een sfeervol kerstconcert uit, dit jaar in samenwerkingmet dagblad Trouw. Trouw en MAX nodigen mantelzorgers uit omte genieten van prachtige muziek.

www.facebook.com/OmroepMAX