Hilversum,
02
oktober
2017
|
18:00
Europe/Amsterdam

Feestdagen

Feestdagen

Zapp Sinterklaasfeest
Ook dit jaar pakt MAX in samenwerking met KRO-NCRV grootsuit met het Zapp Sinterklaasfeest. In de Jaarbeurs in Utrecht viert de Sint zijn verjaardag. Sinterklaas komt niet alleen. Naast zijn Pieten komen ook K3, Mega Mindy en bekende Zapp-presentatoren langs op dit gezellige feest!

Facebook.com/omroepmaxlive | @OmroepMAXlive

Harrie en twee meesters
Als Harrie Vermeulen (Jon van Eerd) zich laat overhalen om zich voor te doen als de aanstaande echtgenoot vaneen jong meisje wordt hij in een draaimolen geslingerd vanonbetaalbaar grappige verwikkelingen. Zo is hij Harrie de herbergier, Koenraad de broer en HuuHuu de zus. In Harrie en Twee Meesters sleurt Jon van Eerd op zijn eigen uniekemanier het publiek mee in een dolkomische wervelwind vangierende intriges en koddige misverstanden. En dat alles ondergedompeld in de omgeving van een herberg waar de pot altijd boven het vuur hangt en het bier rijkelijk vloeit.

Facebook.com/omroepmax | @OmroepMAX

Recht van Spreken
Prominente Nederlanders blikken in Recht van Spreken, samen met presentatrice Elles de Bruin, terug op hun werk enleven. Deze feestdagen kunt u kijken naar twee openhartige gesprekken. Oud-premier en markant CDA-politicus Dries van Agt en oud-journalist en programmamaker Aad van den Heuvel doen hun verhaal.

Facebook.com/maxdocumentaires | @MAXdocumentaire | #RECHTVANSPREKEN

Missie MAX
Nederlandse militairen, politieagenten en de Marechausseezijn vaak maandenlang ver van huis zonder vrienden, familieen hun geliefden. Het gemis is tijdens de feestdagen vaakextra aanwezig. MAX en Defensie hebben samen Missie MAX in het leven geroepen. Jan Slagter brengt nieuwjaarswensen vanhet thuisfront bij de militairen over de hele wereld.

Facebook.com/omroepmax | @OmroepMAX | #MISSIEMAX

MAX Proms
MAX Proms laat duizenden mensen ieder jaar genieten vanlive-muziek en sfeervolle optredens. Ook dit jaar is zowel de pop als de klassieke muziek ruimschoots vertegenwoordigd. Internationale en nationale sterren staan bij elkaar op debühne en staan garant voor één groot feest. Jermaine Jackson, The New London Chorale, Xander de Buisonjé, Glennis Grace, het Metropole Orkest en The Inspirational Community Gospel Choir maken dit jaar hun opwachting. Op 31 december tellen we samen met de MAX Proms af naar het nieuwe jaar.

Facebook.com/omroepmaxlive | @OmroepMAXlive | #MAXPROMS

Trouw Kerstconcert
Ook dit jaar zendt MAX het Trouw Kerstconcert uit, eensfeervol concert in samenwerking met het dagblad Trouwspeciaal voor vrijwilligers. Vanuit de Grote Kerk in Den Haagmet optredens van bekende artiesten. Een muzikale ode aanalle vrijwilligers in Nederland.

Facebook.com/omroepmaxlive | @OmroepMAXlive

MAX Maakt Mogelijk Kerstspecial
MAX Maakt Mogelijk bezorgt ouderen, die het moeilijk hebben,een onvergetelijke Kerst! Familieleden, die elkaar al jarenniet gezien hebben, worden herenigd om de feestdagen samen door te brengen. En Jan Slagter verrast ouderen die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden en nog één grote wens hebben.

Facebook.com/maxmaaktmogelijk | @maxmaaktmogelyk  | #MAXMAAKTMOGELIJK

Tijd voor MAX Oudejaarsshow
In de extra feestelijke uitzending blikken Sybrand en Martine samen met een aantal bijzondere gasten terug op het voorbije jaar én nemen natuurlijk vast een voorschot opwat er allemaal in 2018 staat te gebeuren. Met een selectie aan favorieten momenten, een spetterend optreden enbijzondere gasten! Inzakken is er niet bij: de Tijd voor MAX Oudejaarsshow belooft weer een knaller te worden.

Facebook.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TIJDVOORMAX