Hilversum,
29
februari
2024
|
09:55
Europe/Amsterdam

Familiegeheimen ontrafeld in nieuwe MAX- dramaserie Zussen

In de achtdelige dramaserie Zussen blijken drie jonge vrouwen tot hun grote verrassing halfzussen te zijn die samen de boerderij van hun vader erven. Naast zijn mysterieuze dood worden de zussen ook geconfronteerd met andere familiegeheimen in het dorp. Zussen is te zien vanaf woensdag 3 april om 20.35 uur bij MAX op NPO 1. Bekijk hier de trailer!

Als na het noodlottig overlijden van haar vader blijkt dat hij nog twee dochters heeft, is dat een enorme schok voor boerendochter Rolinde. En niet alleen voor haar, maar ook voor haar halfzussen Nienke en Faya. De drie vrouwen zullen zich tot elkaar moeten zien te verhouden en ook tot zichzelf. Want wie ben je als je je verleden niet kent? Bovendien blijkt het leven van hun vader omgeven met mysterie, niet in de laatste plaats rond zijn overlijden. Want was dit wel een ongeluk?

Cast
De hoofdrollen worden gespeeld door Huub Stapel (vader Johan), Olga Zuiderhoek (oma Saar), Joy Delima (dochter Rolinde), Melody Klaver (dochter Faya) en Fockeline Ouwerkerk (dochter Nienke). Daarnaast maken vele andere bekende acteurs hun opwachting. Het scenario van de serie is geschreven door Ingrid van Berkum (Lieve Mama, Hockeyvaders) en Martin van Steijn (De 12 van Oldenheim, Lieve Mama). De regie is in handen van Annemarie van de Mond (The Takeover, Flikken) en Michiel de Jong (Hockeyvaders).

De serie Zussen is een coproductie van Fiction Valley en Omroep MAX. 

Zussen (acht afleveringen)
Vanaf woensdag 3 april
Om 20.35 uur bij MAX op NPO 1

MAX-programma‚Äôs terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

Vanaf woensdag 3 april is de dramaserie Zussen ook in zijn geheel te zien op NPO Start. De serie is voorzien van audiodescriptie.  

Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn