Hilversum,
31
december
2018
|
08:52
Europe/Amsterdam

Erwin Nyhoff en The Amazing Stroopwafels bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 29 december tot en met vrijdag 4 januari staat MAX op NPO Radio 5 vooral in het teken van het nieuwe jaar. Ook in de eerste week van 2019 komen er weer leuke gasten langs, zoals Erwin Nyhoff en The Amazing Stroopwafels.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur
Het weekend begint goed met Wekker-Wakker-Weekend!. Jan Rietman spreekt Edwin Rutten over het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker. Verder hoor je de beste countrymuziek van het afgelopen jaar in Country Roads. En natuurlijk is er weer het Popduel, waarbij de luisteraars op de laatste plaat van Wekker-Wakker-Weekend! mogen stemmen.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur
Maandag belt Jeroen van Inkel met André van Duin over Heel Holland Bakt. Hoe ging het er deze week aan toe in de tent en wie moest er naar huis? Op vrijdag wordt de week, zoals altijd, afgesloten met cabaretier Roel C. Verburg, die een lied maakt op basis van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur
Bert Haandrikman eindigt 2018 met een voorspelling voor het nieuwe jaar. Hiervoor spreekt hij op oudejaarsdag met een paragnost. Wat zal het nieuwe jaar gaan brengen? Natuurlijk belt Bert ook in 2019 weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur
Vlak voor de jaarwisseling kijken Manuëla Kemp en Henkjan Smits in De MAX! terug op het afgelopen jaar met de beste optredens en meest interessante gasten uit het programma. Vanaf woensdag 2 januari komen er weer diverse artiesten optreden in Club De MAX!, zoals de Max Meser Group, Erwin Nyhoff en Elles Jansen.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur
Vrijdag ontvangt Tineke The Amazing Stroopwafels in TinekeShow. De Rotterdamse band heeft een nieuw album uit met liedjes die weer vol humor, persoonlijke nostalgie en geschiedenis zitten. Ook singer-songwriter Yorick van Norden is te gast. Publiek is van harte welkom om deze uitzending bij te wonen. Aanmelden kan via tinekeshow.nl.

Candlelight – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur
Radiolegende Jan van Veen start vrijdag 4 januari met het iconische avondprogramma Candlelight bij MAX op NPO Radio 5. Het programma is al ruim 50 jaar hét podium voor amateurpoëzie. Met zijn kenmerkende stemgeluid weet Jan de gedichten van de luisteraars nog nét dat beetje extra te geven.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Candlelight is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.maxvandaag.nl