Hilversum,
02
maart
2018
|
16:34
Europe/Amsterdam

Ernst Jansz, James Sayer en de 3JS te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 3 tot en met vrijdag 9 maart ontvangen de MAX-programma’s op NPO Radio 5 bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Onder meer Ernst Jansz, James Sayer en de 3JS komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Het weekend begint goed op NPO Radio 5. Jan Rietman presenteert Wekker-Wakker-Weekend! met verrassende gesprekken en heel veel lekkere muziek. Verder duikt Jan in het leven van Elvis Presley en herdenkt hij de deze week overleden Mies Bouwman.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Donderdag een hele speciale uitzending van Je dag is goed. Daarover later meer. Cabaretier Roel C. Verburg sluit de week weer af met een lied dat hij speciaal maakt op basis van een opvallend nieuwsbericht.

RietmanShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Vanaf volgende week maandag presenteert Jan Rietman zijn RietmanShow, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5. Tineke gaat genieten van een welverdiende vakantie in haar geliefde Zuid-Afrika. Jan trakteert de luisteraar iedere werkdag op de lekkerste platen, livetracks, een spel, actuele belletjes én de Vijf van Vijf. De luisteraars kiezen hun favoriete plaat uit de jaren 60, 70, 80, 90 én de muziek van nu. Zo stellen ze de Vijf van Vijf samen. Deze mondt na vijf weken RietmanShow uit in de ultieme Vijf van Vijf.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Woensdag 7 maart is Ernst Jansz te gast bij De MAX!. Hij toert nog even rond met zijn voorstelling De Neerkant, waarin hij vertelt over zijn jeugd en liedjes zingt van de gelijknamige CD De Neerkant. Natuurlijk komt Ernst ook vertellen over de Doe Maar-theatertoer. Vorige week werd bekend dat Doe Maar dit najaar ter ere van hun 40-jarig bestaan een theatertoer gaat doen, waarin ze hun bekende hits weer ten gehore brengen. De Bom, Pa, Doris Day; ze komen allemaal voorbij in de clubtour, die op 30 november eindigt in het Amsterdamse Carré.

Donderdag 8 maart is er weer livemuziek bij De MAX!. De Engelse singer-songwriter James Sayer komt namelijk langs. Op vrijdag 9 maart vertellen de 3JS over hun nieuwste album, genaamd Nu.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | https://www.facebook.com/DeMAX.radio/ | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl