Hilversum,
24
januari
2020
|
16:31
Europe/Amsterdam

Erik Mesie, Ruth Jacott, The LSB Experience en anderen bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 25 tot en met vrijdag 31 januari op NPO Radio 5

Van zaterdag 25 tot en met vrijdag 31 januari staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Zaterdag 25 januari is er aandacht voor de nieuwe singer-songwriter Just. Hij begon zijn radiocarrière bij Wekker-Wakker-Weekend!. Verder bespreekt Jan Rietman de carrière van Tom Jones in De Liefde Voor Muziek. Jimmy Wayne staat centraal in Country Roads en Erik Mesie zingt één van zijn grote hits in Los Vast Live. In Het gevoel van de Evergreen Top 1000 gaat het over de instrumentale hits in de lijst en is er aandacht voor Demis Roussos. Ook gaat Jans Pianobar weer open en blikt Jan terug op zijn ontmoeting met Eddy Van Halen in Amerika, die gitaar speelde op onder andere Beat it van Michael Jackson.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel start de dag goed met nieuws, weer, verrassende gesprekken en de beste muziek. Verslaggever Joris Kreugel gaat verder met zijn tocht kriskras door Nederland en komt weer mooie mensen tegen met echte verhalen. Cabaretier Roel C. Verburg is er op vrijdag en neemt de week door met een zelfgeschreven lied.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Henkjan en Manuëla ontvangen ook deze week gasten in De MAX! en De MAX! Kantoorsessie.

Maandag 27 januari is Ruth Jacott te gast. Vanaf februari is Ruth met RUTH – LIVE in 34 theaters door heel het land te zien. Een avond die alleen om de muziek draait.

Henkjan en Manuëla ontvangen dinsdag 28 januari de rockband Tricklebolt.

Donderdag 30 januari is Bai Kamara bij Henkjan en Manuëla te gast in De MAX!.

De week wordt op vrijdag 31 januari afgesloten met een bezoek van Hans de Booij. Hans maakt na 35 jaar een comeback, op zondag 7 juni speelt hij op het Hello Festival 2020 in Emmen.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Vrijdag 31 januari barst het feest weer los in de TinekeShow!. De band The LSB Experience treedt beide uren op.

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in ­de ogen en muziek in de oren van de luisteraars. Deze week in Rons Nachtbioscoop gaat het over de films Once Upon a Time in Hollywood en Marriage Story. Ook kan er weer genoten worden van de mooie filmmuziek en praat Ron over de Oscars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman!, en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Facebook.com/Jedagisgoed.MAX | Facebook.com/DeMAX.radio | Facebook.com/tinekeshow | Facebook.com/HaandrikmanMAX | Facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl