Hilversum,
11
december
2018
|
13:53
Europe/Amsterdam

Erica Terpstra reist naar Canada in Erica op Reis

Vrijdag 14 december om 21.30 uur op NPO 1

In de derde aflevering van het MAX-programma Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver; te zien op vrijdag 14 december om 21.30 uur op NPO 1.

In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar grizzlyberen, orka’s, walvissen en vooral naar de oorspronkelijke bewoners: de indianen. Wat is er over van hun cultuur, nadat de Europeanen het gebied binnentrokken, op zoek naar pelzen en goud? Ze bezoekt ook de moderne stad Vancouver, ook wel ‘beste stad op aarde om in te wonen’ genoemd, en ze reist naar Vancouver Island, een plek met spectaculaire natuur, waar juist op dat moment de zalmtrek gaande is.

Over Erica op Reis
Erica Terpstra pakt voor Erica op Reis weer haar koffer en laat zich met verwondering onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van andere landen. Ze heeft in verre landen bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende mensen. In het nieuwe seizoen bezoekt zij Brazilië, Taiwan, Canada en Senegal.

Erica op ReisVrijdag 14 december
Om 21.30 uur op NPO 1
Presentatie: Erica Terpstra
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/EricaOpReis | @Ericaopreis | #Ericaopreis