Hilversum,
26
november
2018
|
15:53
Europe/Amsterdam

Erica Terpstra reist naar Brazilië in eerste aflevering nieuw seizoen Erica op Reis

Vrijdag 30 november om 21.30 uur op NPO 1

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat op vrijdag 30 november om 21.30 uur op NPO 1 van start.

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Aan de oostkust van dat land, waar in de loop van de eeuwen miljoenen Afrikaanse slaven aan land zijn gebracht, duikt ze in de Afrikaanse wortels van Brazilië. In de kleurrijke stad Salvador Bahia is dat Afrikaanse DNA nog overal voelbaar, zoals in de beoefening van de vechtdans capoeira, die hier is ontstaan. Ze bezoekt de markten, spreekt de inwoners, laaft zich aan de lokale specialiteiten en wordt uitgenodigd voor een geheimzinnige ceremonie.

Over Erica op Reis
Erica Terpstra pakt voor Erica op Reis weer haar koffer en laat zich met verwondering onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van andere landen. Ze heeft in verre landen bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende mensen. In het nieuwe seizoen bezoekt zij Brazilië, Taiwan, Canada en Senegal. 

Erica op Reis
Vanaf vrijdag 30 november
Elke week om 21.30 uur op NPO 1
Presentatie: Erica Terpstra
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/EricaOpReis | @Ericaopreis | #Ericaopreis

Deze foto's mogen in het kader van de promotie van Erica op Reis gebruikt worden onder vermelding van Feije Riemersma/MAX