Hilversum,
06
november
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Erica Terpstra en Sheila de Vries te gast in TinekeShow bij MAX

Erica Terpstra en Sheila de Vries te gast in TinekeShow bij MAX

Hilversum, 6 november 2015 – Tineke de Nooij ontvangt volgende week in het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX onder anderen Erica Terpstra en Sheila de Vries.

Maandag is niemand minder dan MAX-collega Erica Terpstra te gast. Hoe is het met haar nu ze weer bijna ‘fit for travel’ is?

Sheila de Vries komt dinsdag langs. Ze vertelt over haar carrière, haar laatste collectie, hoe de modewereld door de jaren heen veranderd is en over haar nieuwste passie: het ontwerpen van meubels.

Op woensdag is Jaap Toorenaar bij Tineke in de uitzending. Hij verzon onder andere spreuken als ‘Een beter milieu begint bij jezelf’, ‘Het mooiste gewicht is evenwicht’ en ‘De maatschappij dat ben jij’. Een tijdje geleden kwam zijn boekje Mijn Moeder Zei Altijd uit, vol met bijzondere uitspraken die je in veel families hoort.

Donderdag praat Gerrit Heijkoop Tineke bij over de wereld van de sociale media. Hij is een echte kenner en schreef de roman Trending Topic over het gebruik van deze media. Tineke is zelf al jaren behoorlijk actief op Facebook, maar kan hij haar toch nog wat belangrijke en handige tips geven?

Op vrijdag 13 november komt Rob Noordhoek van Museum Rotterdam naar aanleiding van de tentoonstelling De Val praten over het bombardement op Rotterdam in 1940.

Over TinekeShow
TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).


MAX: TinekeShow 
Maandag 9 t/m vrijdag 13 november 2015
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Tineke de Nooij
www.TinekeShow.nl