Hilversum,
11
januari
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Erica Terpstra aan de slag als columniste MAXvandaag.nl

Erica Terpstra aan de slag als columniste MAXvandaag.nl

Hilversum, 11 januari 2016 – Erica Terpstra wordt columniste bij MAX’ ouderenwebsite MAXvandaag.nl. Ze zal aan de slag gaan als het gezicht van het dossier Reizen en publiceert vanaf vandaag elke maand een reiscolumn.

Haar eerste column is vandaag verschenen, in Lieve Lezers introduceert Erica zichzelf als nieuwe columniste, en kijkt ze vooruit op een nieuw seizoen van Erica op Reis. 

Andere columnisten op MAX Vandaag zijn onder anderen Janny van der Heijden, Janneke Brinkman-Salentijn, Nico de Haan, Jan Slagter en Koos Postema.

Erica Terpstra (1943) is een Nederlands voormalig zwemkampioene, sportjournaliste, staatssecretaris en Tweede Kamerlid. Voor het programma Erica op Reis van MAX reist ze de hele wereld over.

Over MAX Vandaag
Betrouwbare informatie is voor 50-plussers soms lastig te vinden op het internet. Daarom is MAX Vandaag er: een website waar 50-plussers relevante informatie op het gebied van tien verschillende thema’s kunnen vinden, waar onderling debat en opinievorming plaatsvindt en waar ouderen elkaar kunnen inspireren.

De artikelen op MAX Vandaag zijn nauw afgestemd op de televisieprogramma’s zodat kijkers voor, tijdens en/of na de uitzending met elkaar in gesprek kunnen gaan. Ook wordt er leuke web-only content geplaatst. Zo kan men een vlogcursus volgen die gepresenteerd wordt door Joost Timp, maar zijn er ook zwemtips van Inge de Bruijn te vinden.

www.maxvandaag.nl