Hilversum,
02
januari
2017
|
16:25
Europe/Amsterdam

Erica op Reis: aflevering 5

Vrijdag 6 januari

Op vrijdag 6 januari om 22.20 uur op NPO 1 ziet u de vijfde en laatste aflevering uit deze reeks van Erica op Reis bij MAX. Erica Terpstra bezoekt Colombia, waar ze wederom inspirerende mensen ontmoet en bijzondere culturen leert kennen.

In de vijfde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar het Zuid-Amerikaanse Colombia. In de hoofdstad Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft Erica in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, namelijk met kaas! Daarnaast gaat ze in het centrum kijken naar caviaraces. In een barretje in de wijk Candelaria maakt Erica kennis met Tejo, een traditionele Colombiaanse sport.

Verder bezoekt Erica de Catedral de Sal de Zipaquirá, een zoutkathedraal in de buurt van Zipaquirá, waar ze ook de priester ontmoet. Uiteraard mag in Colombia een bezoek aan een koffieplantage niet ontbreken én ontmoet Erica een oude bekende; haar eerste liefde Robbie.

Over Erica op Reis
De mensen staan centraal in Erica op Reis. Erica leert lokale bewoners kennen en laat zich onderdompelen in onbekende culturen, rituelen en gewoontes.

Erica op Reis
Vrijdag 6 januari 2017
Om 22.20 uur op NPO 1
Presentatie: Erica Terpstra

www.facebook.com/EricaOpReis | @Ericaopreis | #Ericaopreis