Hilversum,
17
december
2021
|
13:05
Europe/Amsterdam

Erica Meiland en Theo van Duivenbode op De Perstribune van MAX

Zondag 19 december zijn realityster Erica Meiland en oud-voetballer Theo van Duivenbode te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Erica Meiland, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, heeft een veelbewogen periode achter de rug. Ze kwam na de publicatie van haar biografie in een mediastorm terecht na uitspraken over de islam. In De Perstribune kijkt Meiland terug op haar afgelopen jaar en vooruit op de periode die komen gaat. Met kerst zijn de Meilandjes te zien in de kerstspecial van Chateau Meiland.

Theo van Duivenbode, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur is oud-voetballer van onder meer Feyenoord en Ajax, de twee clubs die elkaar zondag treffen in de eredivisie. Met Ajax haalde hij in 1969 de Europacup-1-finale. Het seizoen erop verhuisde hij naar Feyenoord, waar hij in diezelfde Europacup won. Na zijn spelerscarrière werd Van Duivenbode ondernemer. Hij maakte ook lang deel uit van de raad van commissarissen van Ajax.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

Instagram/DePerstribune | @DePerstribune | Facebook/DePerstribune