Hilversum,
01
september
2017
|
10:35
Europe/Amsterdam

Eric Smit en Annemarie Verstappen op De Perstribune van MAX

Zondag 3 september

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur onderzoeksjournalist Eric Smit en oud-topzwemster Annemarie Verstappen.

Onderzoeksjournalist Eric Smit, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, timmert aan de weg met zijn journalistieke platform Follow the Money. Deze week legde hij met ftm.nl gesjoemel bloot bij de supportersvereniging van Oranje en eerder dit jaar stapte VVD-voorzitter Keizer op na onthullingen van het journalistieke platform. Bij het grote publiek is Smit nog altijd bekend als 'Slimste Mens'. Hij won de kennisquiz in 2016.

Annemarie Verstappen, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig topzwemster. In 1982 werd ze als wereldkampioen op de 200 meter vrije slag Sportvrouw van het Jaar. Bij de Olympische Spelen van Los Angeles (1984) pakte ze drie medailles. Tegenwoordig is Annemarie Janssen-Verstappen ook bekend als 'moeder van'. Haar zoon Vincent is spits in het Nederlands voetbalelftal.

’Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag bij het Nederlands elftal dat zijn wonden likt na de nederlaag tegen Frankrijk. En mediadeskundige Ron Vergouwen keek afgelopen week vooral naar SBS. Welke nieuwe programma's van die zender konden hem bekoren?

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 3 september
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.maxvandaag.nl | #DePerstribune | @DePerstribune