Hilversum,
26
augustus
2016
|
11:44
Europe/Amsterdam

Elis Ligtlee en Martin Koolhoven op De Perstribune van MAX

Zondag 28 augustus

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX is terug na een lange sportzomer. Komende zondag vanaf 12.00 uur ontvangen Govert van Brakel en Margreet Reijntjes Olympisch kampioene Elis Ligtlee en filmregisseur Martin Koolhoven.

Martin Koolhoven, te gast in het eerste uur, is de maker van succesfilms als Oorlogswinter en Het Schnitzelparadijs. Komende week vertrekt hij met zijn nieuwe, Engelstalige film Brimstone naar het filmfestival van Venetië. De nieuwe Koolhoven is daar geselecteerd voor de hoofdcompetitie en maakt dus kans op een Gouden Leeuw.

Baanwielrenster Elis Ligtlee zorgde bij de afgelopen Olympische Spelen in Rio de Janeiro voor een daverende verrassing door goud te winnen op de het onderdeel keirin. Met een enorm machtsvertoon bleef ze de internationale concurrentie voor. Vijf jaar geleden pas maakte Ligtlee de overstap van het BMX’en naar het baanwielrennen.

Vliegende keep Jules van der Wardt is op bezoek bij Hans de Koning, oud-keeper en momenteel trainer van Go Ahead Eagles, waarmee hij vorig seizoen promoveerde naar de eredivisie. In de rubriek Kassie Kijken kijkt recensent Ron Vergouwen terug op de afgelopen televisiezomer.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 28 augustus
Tussen 12.00 en 14.00 uur
Op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl