Hilversum,
31
augustus
2017
|
13:41
Europe/Amsterdam

Eindelijk! Heel Holland Bakt en Smaakt naar meer zijn terug

Iedere zondag en woensdag

Aanstaande zondag om 21.00 uur op NPO 1 is het zover: dan start bij MAX de enige afvalwedstrijd waar je van aankomt: Heel Holland Bakt. Tien nieuwe amateurbakkers strijden in het vijfde seizoen om de titel Beste Thuisbakker van Nederland. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen alle bakfanaten iedere woensdag rond 21.25 uur op NPO 1 lekker nagenieten bij Smaakt naar meer.

Heel Holland Bakt aflevering 1 - thema: “Romantiek”
Heel Holland Bakt begint zondag aan het vijfde seizoen. Wie wordt er na Rutger, Menno, Sarena en Annemarie de Beste Thuisbakker van Nederland? Eén ding is zeker: de nieuwe winnaar(es) bevindt zich sowieso onder deze 10 kersverse toppers.

Steun en toeverlaat voor de kandidaten is ook dit seizoen André van Duin. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven vormen uiteraard weer de tweekoppige jury. Als respectievelijk culinair publicist en Meester Patissier weten ze als geen ander wat er voor nodig is om De Beste Thuisbakker van Nederland te worden.

Smaakt naar meer aflevering 1 - Sanne Wallis de Vries, Albert Verlinde en Kees Raat
Iedere woensdag zitten bakfans gebakken met Smaakt naar meer. André van Duin blikt met zijn gasten en het publiek terug op de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering. Wat ging er mis bij de afvaller? Waarom werd juist die ene kandidaat Meesterbakker en wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering?

Aanstaande woensdag in de eerste aflevering schuift de eerste afvaller aan. BBF’s (Bekende Bakfans) die langskomen zijn Sanne Wallis de Vries en Albert Verlinde. Ook 24Kitchen-chef Kees Raat is er! Hij weet alles over ijs en chocolade en laat zijn licht schijnen op de gebeurtenissen in de eerste aflevering.

Kom kijken!
Publiek is van harte welkom bij Smaakt naar meer. Voor een aantal opnames is nog plek. Kijk voor beschikbaarheid op de website van Smaakt naar meer.

Heel Holland Bakt
Zondag 3 september om 21.00 uur op NPO 1
Daarna iedere zondag om 20.25 uur op NPO 1
www.heelhollandbakt.nl| #HHB | @HeelHollandBakt | www.facebook.com/heelhollandbakt

Smaakt naar meer
Iedere woensdag rond 21.25 uur op NPO 1
www.smaaktnaarmeer.tv| #Smaaktnaarmeer | @HeelHollandBakt

Bekijk hier beelden van een vliegende Robèrt van Beckhoven
Bekijk hier de trailer van het nieuwe Heel Holland Bakt-seizoen