Hilversum,
18
december
2022
|
21:22
Europe/Amsterdam

Eerste bakker verlaat de tent!

Exclusief interview nu te lezen op HeelHollandBakt.nl

Zojuist is bekendgemaakt welke kandidaat als eerste de befaamde Heel Holland Bakt-tent moest verlaten. Het avontuur stopte helaas voor de 21-jarige Fons. In een exclusief interview op onze website blikt hij terug op zijn bakervaring in het bakprogramma. 

Meer Fons
Fons is de benjamin onder de kandidaten. Hij woont bij zijn ouders in Leeuwarden en studeert. Koekjes uit de supermarkt komen er bij hem thuis niet in. Fons leert het bakken van zijn moeder, als kind begint hij met het maken van cupcakes. Inmiddels staat hij om een ander baksel bekend: "Ik sta bekend om mijn brownies en blondies. Die lukken namelijk altijd!" Met zijn deelname aan Heel Holland Bakt wil Fons zichzelf testen. Hoe goed kan hij nou écht bakken?

Lees het gehele interview op onze website. Citeren is toegestaan onder vermelding van de website: HeelHollandBakt.nl. Elke zondag, na de uitzending, is hier het afvallersinterview te vinden. 

Heel Holland Bakt (seizoen 10)
Elke zondag om 20.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

HeelHollandBakt.nl | Facebook.com/HeelHollandBakt | Instagram.com/HeelHollandBakt | #HHB

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.