Hilversum,
28
november
2017
|
16:32
Europe/Amsterdam

Een waanzinnig kerstdiner in een handomdraai met MAX!

Hoezo stressen voor het kerstdiner? Dit jaar zorgt Kook mee met MAX ervoor dat de kijker in een oogwenk een simpel en eenvoudig, maar smaakvol kerstdiner op tafel kan zetten. De speciale kerstuitzending van het kookprogramma van MAX wordt gepresenteerd door Sandra Ysbrandy en Mounir Toub samen en is de vrijdag voor kerst, 22 december, om 10.20 uur te zien op NPO 1.

Kerst is de tijd van gezelligheid, samenzijn en van lekker eten. Maar wat wordt er gegeten tijdens de feestdagen en hoe moet dat klaargemaakt worden? Geen paniek, want topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub duiken dit jaar de keuken in om met alledaagse ingrediƫnten een waanzinnig driegangenmenu te bereiden! Wat staat er op het menu? Wel, knolselderijsoep met hazelnoten, puree van knolselderij en aardappel met geroosterde spruiten, sappige eendenborst, cranberrycompote en als prikkelende afsluiting een altijd populaire chocolademousse. Een feestelijk diner dat, met de juiste tips en trics binnen mum van tijd en zonder stress te maken is.

Sandra en Mounir, die voor de gelegenheid samen in de keuken staan, nemen de kijker in de kerstuitzending aan de hand. Hoe deel je het beste je tijd in? Wat bereid je in welke volgorde? En hoe presenteer je een eenvoudig gerecht op een chique wijze? In de feestelijke aflevering van Kook mee met MAX wordt alles, al kokkerellend, duidelijk. Op deze manier kan ook de kijker thuis een heerlijk vers, makkelijk en bovenal lekker klassiek kerstdiner op tafel toveren. Nodig de familie maar vast uit, want het belooft een heerlijke kerst te worden!

Kook mee met MAX: Kerstmenu met Sandra en Mounir
Vrijdag 22 december om 10.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/kookmeemetMAX | www.twitter.com/kookmeemetmax | #KMMM