Hilversum,
05
maart
2019
|
17:12
Europe/Amsterdam

Een unieke Koningsdag met MAX vanaf Paleis Soestdijk!

Zaterdag 27 april

Net als voorgaande jaren viert MAX Koningsdag geheel in stijl op Paleis Soestdijk. Het MAX-programma Tijd voor MAX zendt op deze feestelijke dag live uit vanaf het paleis. Voor deze speciale gelegenheid is er een éxtra live-uitzending: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, zaterdag 27 april vanaf 13.55 uur op NPO 1
Vanaf 13.55 uur zendt MAX op NPO 1 de speciale live-uitzending MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk uit. In deze feestelijke uitzending ontvangt Jan Slagter diverse gasten. Ook kan de kijker genieten van verschillende muzikale optredens.

Tijd voor MAX, zaterdag 27 april om 16.15 en 17.10 uur op NPO 1
Sybrand Niessen en Martine van Os verruilen zaterdag 27 april Studio 23 voor een dubbele uitzending van Tijd voor MAX op Paleis Soestdijk. Met onder anderen koningshuisdeskundige Justine Marcella en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem bespreken zij bij Tijd voor MAX de actualiteit van de dag. Muzikaal spektakel is er van niemand minder dan George Baker. De bekende Nederlandse zanger komt langs én neemt zijn band mee!Kijk voor meer informatie op deze site.

MAX Koningsdag
Zaterdag 27 april
Locatie: Paleis Soestdijk
www.maxvandaag.nl | Facebook.com/OmroepMAXlive | @OmroepMAXlive | MAXKoningsdag