Hilversum,
22
februari
2019
|
15:20
Europe/Amsterdam

Een nieuwe week bij MAX op NPO Radio 5!

Van zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart staat er weer veel leuks op de planning bij de radioprogramma’s van MAX op NPO Radio 5. Onder anderen Focus en The Cosmic Carnival zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Het weekend op NPO Radio 5 begint met Wekker-Wakker-Weekend! Jan Rietman spreekt onder meer Frans Hoek. Hij speelde ooit bij Ajax, Barcelona en Bayern München. Nu is hij keeperstrainer in Saudi-Arabië. Verder is er aandacht voor Frans Halsema, hoor je nieuwe countrymuziek in Country Roads en zijn er mooie prijzen te winnen in het Introspel.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag op NPO Radio 5 zijn ochtendprogramma Je dag is goed. Hierin staan goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal. Zoals elke week sluit op vrijdag cabaretier Roel C. Verburg de week af met een lied dat hij schrijft naar aanleiding van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma Haandrikman!. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Met een volstrekt unieke vorm van progressieve rock manifesteerde Focus zich in de eerste helft van de jaren 70 als het succesvolste en meest gewaardeerde exportproduct van de Nederlandse popmuziek. De hoofdzakelijk instrumentale hits Hocus Pocus, House Of The King en Sylvia werden wereldwijd grijsgedraaid. Focus bestaat nog steeds en donderdag 28 februari treedt de band live op in De MAX!.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
TinekeShow pakt vrijdag 1 maart uit met een spetterend optreden van The Cosmic Carnival, één van de meest gevierde liveacts van Nederland. Zij brengen een eerbetoon aan Fleetwood Mac, met een greep uit het oeuvre van de legendarische band.

Ron wacht op de nacht – Vanaf 1 maart van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Vanaf 1 maart 2019 presenteert Ron Brandsteder wekelijks het programma Ron wacht op de nacht bij MAX op NPO Radio 5. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl