Hilversum,
09
maart
2018
|
14:53
Europe/Amsterdam

Een nieuwe muzikale week bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 maart staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Een overzicht. 

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jan Rietman viert het weekend in Wekker-Wakker-Weekend! met onder meer aandacht voor het WK Allround in Amsterdam en de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Cabaretier Roel C. Verburg sluit zoals altijd de week weer af met een lied dat hij speciaal maakt op basis van een opvallend nieuwsbericht.

RietmanShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Tineke geniet van een welverdiende vakantie. Daarom is elke werkdag de RietmanShow te horen tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5. Jan Rietman trakteert de luisteraar op de lekkerste platen, livetracks, een spel, actuele belletjes en de Vijf van Vijf. Luisteraars kiezen hun favoriete plaat uit de jaren 60, 70, 80, 90 én de muziek van nu. Zo stellen ze de Vijf van Vijf samen, die na vijf weken RietmanShow uitmondt in de ultieme Vijf van Vijf.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Manuëla Kemp en Henkjan Smits presenteren elke werkdag De MAX!, waarin heerlijke muziek uit de afgelopen zeven decennia centraal staat. Elke week is er fijne livemuziek en woensdag 14 maart komt niemand minder dan singer-songwriter JW Roy langs.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl