Hilversum,
02
november
2017
|
14:38
Europe/Amsterdam

Een nieuw seizoen Met het Mes op Tafel bij MAX!

Vanaf maandag 6 november om 19.50 uur op NPO 2

Maandag 6 november gaat het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel van start! De kennis- en blufquiz is maandag tot en met donderdag te zien om 19.50 uur op NPO 2. De presentatie is in handen van Herman van der Zandt.

Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. Drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.

De deelnemers kunnen vragen verwachten in de categorieƫn: aardrijkskunde, ambachten, beeldende kunst, film, geloof & bijgeloof, geschiedenis, hoe was het ook weer?, levende natuur, literatuur, schone schijn, muziek, rekenen & taal, sport, televisie en wetenschap & techniek.

Beschikt u over stalen zenuwen en wilt u het spel een keer meespelen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier!

Met het Mes op Tafel app
Kijkers kunnen Met het Mes op Tafel ook zelf ervaren! Met de officiƫle Met het Mes op Tafel app dagen vrienden of willekeurige spelers elkaar uit om te pokeren met antwoorden. Meer informatie en download de app.

Met het Mes op Tafel
Vanaf maandag 6 november
Elke maandag tot en met donderdag om 19.50 uur op NPO 2
Presentatie: Herman van der Zandt
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/methetmesoptafel | #Mesoptafel | @Mesoptafel