Hilversum,
11
oktober
2017
|
16:59
Europe/Amsterdam

Een nieuw seizoen Bed & Breakfast

Vanaf maandag 30 oktober om 21.20 uur op NPO 1

MAX zendt vanaf maandag 30 oktober om 21.20 uur op NPO 1 een nieuw seizoen uit van Bed & Breakfast. In zes nieuwe afleveringen testen b&b-houders elkaars onderneming. De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Aan het eind van elke aflevering krijgen de b&b-eigenaren te horen welke bed & breakfast het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en dus als beste wordt beoordeeld.

Het zevende seizoen van Bed & Breakfast is gevuld met b&b-houders van zeer diverse pluimage en afkomst. Iedereen runt zijn b&b op geheel eigen wijze en dat wekt geregeld verbazing bij de bezoekende b&b-houders.

Aflevering 1 - 30 oktober om 21.20 uur op NPO 1
Het seizoen begint in Giethoorn, waar het net heeft gesneeuwd. Het waterrijke landschap ziet er sprookjesachtig uit, maar het verhindert ook dat er met de auto voor de deur kan worden gestopt. De gasten moeten daarom met hun koffertje over de vele bruggetjes glibberen. Gelukkig worden ze warm ontvangen in de bed & breakfast van een Goois koppel dat ‘emigreerde’ naar het Venetië van het Noorden. Na het avontuur in Giethoorn reizen de gasten door naar twee b&b’s in Friesland. Daar slapen ze op historische grond.

Aflevering 2 - 6 november om 21.20 uur op NPO 1
De tweede aflevering wordt bevolkt door mensen met kunstzinnige beroepen, die allemaal compleet anders over dingen blijken te denken. De b&b-locaties in deze aflevering zijn het bekijken meer dan waard. De omgeving wordt op een ongewone wijze verkend. Zo ziet de stad Groningen er door de ogen van een 'thuisloze' heel anders uit dan door de ogen van de gemiddelde b&b-bezoeker. Het wordt een gedenkwaardige middag, met een lach en een traan.

Bed & Breakfast
Vanaf maandag 30 oktober om 21.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

#benb | @bnbMAX