Hilversum,
02
augustus
2017
|
16:52
Europe/Amsterdam

Een goed begin van de dag bij MAX op NPO 1

Vanaf 4 september

Vanaf maandag 4 september gaan de werkdagen gegarandeerd goed van start met het ochtendblok van MAX! Vanaf 09.10 uur op NPO 1 kunt u kijken naar gloednieuwe afleveringen van Nederland in Beweging!, MAX Geheugentrainer en het nieuwe programma Kook mee met MAX.

Nederland in Beweging! – iedere werkdag om 09.10 uur op NPO 1
Beweeg mee met Nederland in Beweging!. Door mee te doen aan de oefeningen van Nederland in Beweging! behaalt u al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen. Uw dagelijkse portie beweging wordt iedere werkdag gebracht door Olga Commandeur en Duco Bauwens.

MAX Geheugentrainer – iedere werkdag om 09.40 uur op NPO 1
Iedereen vergeet wel eens wat. Maar inmiddels is wetenschappelijk vastgesteld dat het geheugen verbeterd kan worden door het te trainen. Daarom zendt MAX dagelijks MAX Geheugentrainer uit om de hersenen in vorm te houden. Iedere ochtend krijgt u van presentatrices Pauline Spiering of Mascha de Rooij een aantal oefeningen die bijdragen aan een fit brein!

Kook mee met MAX – iedere werkdag om 10.15 uur op NPO 1
In Kook mee met MAX nemen Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Nederland in Beweging
Iedere werkdag om 09.10 uur op NPO 1
Presentatie: Olga Commandeur en Duco Bauwens

MAX Geheugentrainer
Iedere werkdag om 09.40 uur op NPO 1
Presentatie: Mascha de Rooij en Pauline Spiering

Kook mee met MAX
Iedere werkdag om 10.15 uur op NPO 1
Presentatie: Sandra Ysbrandy en Mounir Toub

www.maxvandaag.nl