Hilversum,
31
augustus
2018
|
10:27
Europe/Amsterdam

Een gloednieuwe MAX-radioweek op NPO Radio 5

Van zaterdag 1 september tot en met vrijdag 7 september staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Deze week kruipt Prinses Laurentien eenmalig achter de microfoon van Je dag is goed én maakt Bert Haandrikman zijn debuut als presentator van MAX.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jan Rietman neemt zijn luisteraars mee het weekend in op NPO Radio 5 met countrymuziek van Florida Georgia Line en het beste uit Jan’s Los Vast-archief. Verder vertelt Jan je alles over popmuziek met een klassiek randje en belt hij met Bert Haandrikman. Is de nieuwe MAX-presentator klaar voor zijn programma op NPO Radio 5?

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 3 september kruipt Prinses Laurentien voor één ochtend achter de microfoon van NPO Radio 5 om samen met Jeroen van Inkel de MAX-ochtendshow te presenteren. Met Jeroen stelt zij op maandag 3 september het programma samen én geeft zij het startschot voor de Week van de Alfabetisering.

Bert Haandrikman: ??????? – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Op maandag 3 september maakt Bert Haandrikman zijn debuut bij MAX op NPO Radio 5. Elke maandag tot en met donderdag is hij te horen in zijn nieuwe programma. Met het nieuws van de dag, de beste muziek ooit gemaakt en een grote rol voor de luisteraars. Momenteel is Bert druk bezig met het vinden van een naam voor zijn nieuwe programma. Op Berts Facebookpagina kunnen luisteraars volgen hoe hij zich het hoofd breekt over de perfecte programmatitel. Op maandagmiddag maakt hij aan het begin van zijn programma eindelijk de naam bekend!

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Vrijdag 7 september komt Henk Hofstede van de Nits naar de studio van De MAX!. Ook een lid van het Scapino Ballet komt langs om te praten over het spektakel TING!.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en het nieuwe programma van Bert Haandrikman is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.maxvandaag.nl