Hilversum,
07
november
2016
|
17:27
Europe/Amsterdam

Een bijzondere dag voor thuisfront militairen dankzij Missie MAX

MAX organiseert voor de negende opeenvolgende keer met de thuisfrontorganisaties van Defensie en de politie het evenement Missie MAX! Ook dit jaar worden het uitgezonden personeel en hun relaties in het zonnetje gezet. Het evenement vindt plaats op 12 november op voormalig vliegkamp Valkenburg in Katwijk.

Commandant der Strijdkrachten generaal Tom Middendorp: "Ik heb enorm veel waardering voor onze militaire families en relaties. Zonder hun steun en inzet geen missies! Deze dag is daarom speciaal voor het thuisfront! Dat verdienen ze.''

Jan Slagter, directeur Omroep MAX: ''De feestdagen breng je door met familie en vrienden. Maar voor de vele Nederlandse militairen op missie is dit niet mogelijk. Met Missie MAX geven we de uitgezonden militairen en hun dierbaren de mogelijkheid om voor even dicht bij elkaar te zijn.’’

Missie MAX
Missie MAX is opgezet om het thuisfront van de uitgezonden militairen en politiefunctionarissen een mooie en bijzondere dag te bezorgen. Familie, geliefden en vrienden kunnen een persoonlijke boodschap inspreken. Ook wordt er een live-verbinding tot stand gebracht met de verschillende missiegebieden waar Defensie momenteel actief is. MAX-directeur Jan Slagter brengt de persoonlijke boodschappen naar uitgezonden militairen.

Entertainment
Naast het inspreken van de boodschappen is er ook een gevarieerd en muzikaal programma voor de aanwezigen. Er zijn optredens van verschillende artiesten, zoals: Miss Montreal, Wolter Kroes, Glennis Grace en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

MAX Stars
Ook dit jaar zijn de MAX Stars weer van de partij. Een samengesteld koor van kinderen van uitgezonden militairen treedt samen met Glennis Grace op tijdens dit evenement. Zij zullen samen het lied Bij mij ten gehore brengen.

Televisie-uitzendingen
Missie MAX wordt uitgezonden bij MAX op:
Zondag 25 december om 17.00 uur op NPO 1
Dinsdag 27 december om 17.05 uur op NPO 1

Meer informatie
www.omroepmax.nl
www.defensie.nl/onderwerpen/missie-max
www.youtube.com/defensiewww.twitter.com/defensie