Hilversum,
12
juni
2020
|
12:08
Europe/Amsterdam

Edwin Winkels en Gijs de Jong te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 14 juni zijn Edwin Winkels en Gijs de Jong te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Edwin Winkels, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, is al meer dan drie decennia als journalist gevestigd in Barcelona. Hij schreef het boek Van Johan tot Frenkie, dat gaat over Barcelona door de ogen van dertig Nederlandse voetballers en trainers. Aan de hand van onder anderen Cruijff, Van Gaal, Koeman, De Jong en Martens, leert Winkels zijn lezers bijzondere plekken van de stad kennen.

De sportgast tussen 13.00 en 14.00 uur, is de directeur van EURO2020Gijs de Jong. Het EK voetbal zou dit weekend starten, onder meer in de Johan Cruijff ArenA, maar het toernooi is nu vanwege corona een jaar uitgesteld. In De Perstribune vertelt De Jong, die ook secretaris-generaal is bij de KNVB, over wat er komt kijken bij het verplaatsen van het evenement.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met deze week onder meer aandacht voor Nederlanders die worstelen met de Spaanse taal.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

#DePerstribune | @DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune | Facebook.com/DePerstribune