Hilversum,
06
april
2022
|
06:43
Europe/Amsterdam

Edson da Graça nieuwe presentator Heel Holland Bakt Kids

Edson da Graça presenteert voor Omroep MAX het nieuwe seizoen van het populaire Heel Holland Bakt Kids. Edson kwam onlangs op baksollicitatie bij André van Duin die in verband met een overvolle agenda de baktent in Maarsbergen niet kan betreden. De auditie van Edson bij André is hier te zien. 

In het najaar van 2022 presenteert Zapp-presentator Edson da Graça dé bakwedstrijd voor kleine thuisbakkers. Hij zal Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven ondersteunen in de tent. Het belooft een bijzonder nieuw seizoen te worden waarvoor jonge thuisbakkers zich nog kunnen aanmelden. De exacte uitzenddata worden later bekendgemaakt. 

Edson da Graça: “Ik kan niet wachten om bij Heel Holland Bakt Kids aan de bak te gaan. Het is een enorme eer om André op te volgen.”

André van Duin: "Mijn agenda is voller dan vol waardoor er helaas geen plek meer is voor Heel Holland Bakt Kids. Ik kan echter Janny en Robèrt niet alleen de tent insturen... Maar gelukkig heb ik in Edson een fantastische vervanger gevonden."

Het duurt nog even voordat het ovenverse seizoen van Heel Holland Bakt Kids met Edson wordt uitgezonden. Enthousiaste thuisbakkers (9 t/m 11 jaar) kunnen zich wel al opgeven om dit jaar mee te doen. Wie weet staan ze binnenkort naast Edson in de tent. Klaar? Opgeven maar! Aanmelden kan hier

Over Heel Holland Bakt Kids
Ook kinderen gaan dit jaar weer de strijd aan om de beste junior thuisbakker van Nederland te worden. Dat doen ze samen met een bakmaatje. De bakduo’s geven elke week alles wat ze hebben om meesterbakkers te worden om uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen en te winnen. Dit alles onder toeziend oog van juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. 

HeelHollandBakt.nl | Facebook.com/HeelHollandBakt | Instagram.com/HeelHollandBakt | @HeelHollandBakt | #HHBKids 

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.