Hilversum,
15
maart
2019
|
15:29
Europe/Amsterdam

Edsilia Rombley en de John Adams Band te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 maart staat er weer veel leuks op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Edsilia Rombley en de John Adams Band zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jan Rietman start het weekend op NPO Radio 5 met Wekker-Wakker-Weekend!. Jan spreekt onder anderen André van Duin. Hij presenteert aanstaande zaterdag 16 maart voor het eerst het nieuwe tv-programma Wat een verhaal, samen met Anne-Marie Jung. Verder haalt Jan een opname uit zijn Los Vast-archief, hoor je nieuwe countrymuziek in Country Roads en zijn er mooie prijzen te winnen in het 100 jaar radiospel.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Hoe ben je met je buren? Komen jullie regelmatig bij elkaar over de vloer en weet je wat ze bezighoudt? En wat als verderop een gezin woont dat zwaar in de problemen zit, zou je ze dan helpen? In het tv-programma Een Goede Buurt staat elke week één gezin centraal dat problemen heeft en daar niet meer uitkomt. Jeroen belt maandag 18 maart met presentator Dennis van der Geest.

De eerste Grand Prix van het nieuwe seizoen Formule 1 wordt 17 maart gereden in Australië. Wat waren de hoogte- en dieptepunten. En hoe staat Max Verstappen ervoor in de competitie? Pit-reporter Jack Plooij geeft een update.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma Haandrikman!. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Woensdag 20 maart is niemand minder dan zangeres Edsilia Rombley te gast in De MAX!. In februari was ze nog enorm druk met de Ladies of Soul en nu heeft ze tijd vrijgemaakt om langs te komen. Edsilia heeft onlangs een nieuw album uitgebracht, met daarop liedjes die ze op geheel eigen wijze met een nieuwe lading weet te coveren. Woensdag 20 maart treedt Edsilia op in Club de MAX!.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Vrijdag 22 maart is de John Adams Band te gast bij Jan Rieman in TinekeShow. Het is muziek die bij miljoenen mensen over de hele wereld bekend is. Denk aan Take Me Home Country Roads, Leaving on a Jet Plane, Annie’s Song en Perhaps Love. John Adams en zijn Amerikaanse band brengen een tribute show, waarin de bezoekers een kijkje nemen in het leven van John Denver en diens muzikale carrière. Vrijdag 22 maart komen ze langs bij TinekeShow. Publiek is hierbij van harte welkom. Aanmelden kan hier.

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht bij MAX op NPO Radio 5. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl