Hilversum,
12
oktober
2018
|
15:16
Europe/Amsterdam

Ed Struijlaart en George Harrison Tribute op NPO Radio 5

Van zaterdag 13 oktober tot en met vrijdag 19 oktober staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. 

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! met Jan Rietman horen we weer een opname uit het Los Vast-archief, uiteraard voorafgegaan door de welbekende aankondiging van Dik Voormekaar.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Op maandag 15 oktober in Je dag is goed alles over de nieuwste trend om te relaxen: plant bathing. De eerste studio in Amsterdam gaat open op maandag. Het badderen in een oase van planten schijnt goed te zijn voor je hart, hoofd en geest!

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In Haandrikman! wordt uit de vele jarige luisteraars weer één luisteraar gebeld en in het zonnetje gezet. Zoals gebruikelijk sluit Bert af met een lekkere plaat van een fijne zangeres.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Woensdag 17 oktober is Ed Struijlaart te gast in De MAX! In zijn voorstelling Gitaarmannen brengt hij een ode aan aan gitaristen van Clapton tot Sheeran. 

Donderdag 18 oktober staat de George Harrison Tribute op het kleine podium van Club De MAX! Uiteraard spelen zij een paar mooie Harrison-hits.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In TinekeShow is elke vrijdag livemuziek te horen; op vrijdag 19 oktober gaan we terug in de tijd naar Woodstock met de muzikanten van de voorstelling Woodstock, the story.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Haandrikman! is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).