Hilversum,
22
maart
2017
|
12:34
Europe/Amsterdam

Droomhuis Gezocht: aflevering 6

Maandag 27 maart

Kijk maandag 27 maart om 21.20 uur op NPO 1 naar een nieuwe aflevering van Droomhuis Gezocht! Sybrand Niessen gaat samen met John en Jan op zoek naar een huis in Spanje. Ze willen emigreren naar hun droombestemming, de Jalon Vallei.

Lees meer over dit seizoen Droomhuis Gezocht.

Aflevering 6 – Spanje – maandag 27 maart om 21.20 uur op NPO 1
In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon Vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei stil en rustig. Dat willen ze graag permanent. Ze zijn op zoek naar een authentiek huis met een ruime tuin. Sybrand Niessen schiet te hulp!

Over Droomhuis Gezocht
In Droomhuis Gezocht gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft Droomhuis Gezocht praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

MAX: Droomhuis Gezocht
Maandag 27 maart om 21.20 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen
www.droomhuisgezocht.tv

www.facebook.com/DroomhuisGezocht | #DroomhuisGezocht | @DroomhuisMAX