Hilversum,
16
maart
2017
|
09:59
Europe/Amsterdam

Droomhuis Gezocht: aflevering 5

Maandag 20 maart

Kijk maandag 20 maart om 21.20 uur op NPO 1 naar een nieuwe aflevering van Droomhuis Gezocht! Sybrand Niessen helpt Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab, bij hun zoektocht naar een droomhuis in het Sauerland, een berggebied in Midden-Duitsland.

Lees meer over dit seizoen Droomhuis Gezocht.

Aflevering 5 – Duitsland– maandag 20 maart om 21.20 uur op NPO 1Sybrand Niessen zoekt samen met Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab, een huis in het Sauerland, Duitsland. Kenmerkend voor deze streek zijn de vele dorpen met hun boerderijen en burgerwoningen gebouwd in vakwerkstijl. Hier willen zij graag ’s winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. Allemaal zijn ze gek op skiën en wandelen en houden ze van de gezellige Duitse sfeer. Het liefst willen ze een vrijstaand huis, met een ruime tuin voor de kinderen en honden.

Over Droomhuis Gezocht
In Droomhuis Gezocht gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft Droomhuis Gezocht praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

MAX: Droomhuis Gezocht
Maandag 20 maart om 21.20 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen
www.droomhuisgezocht.tv

www.facebook.com/DroomhuisGezocht | #DroomhuisGezocht | @DroomhuisMAX