Hilversum,
08
maart
2017
|
12:18
Europe/Amsterdam

Droomhuis Gezocht: aflevering 4

Maandag 13 maart

Kijk maandag 13 maart om 21.20 uur op NPO 1 naar een nieuwe aflevering van Droomhuis Gezocht! Sybrand Niessen helpt Richard en Frieda bij hun zoektocht naar een huis in de Algarve, Portugal. De Algarve is het kustgebied van Zuid-Portugal dat geroemd wordt om de adembenemende kliffen, witte stranden en kraakheldere zee.

Lees meer over dit seizoen Droomhuis Gezocht.

Aflevering 4 – Portugal – maandag 13 maart om 21.20 uur op NPO 1
Frieda en Richard wonen samen en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal thuis in Portugal en houden van het klimaat en de gemoedelijkheid van de mensen. Hun droom is een typisch Portugees (wit) huis met een overdekt terras waar ze buiten kunnen zitten, ook als het regent.

Over Droomhuis Gezocht
In Droomhuis Gezocht gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft Droomhuis Gezocht praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

MAX: Droomhuis Gezocht
Maandag 13 maart om 21.20 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen
www.droomhuisgezocht.tv

www.facebook.com/DroomhuisGezocht | #DroomhuisGezocht | @DroomhuisMAX