Hilversum,
28
februari
2017
|
12:23
Europe/Amsterdam

Droomhuis Gezocht: aflevering 3

Maandag 6 maart

Kijk maandag 6 maart om 21.20 uur op NPO 1 naar een nieuwe aflevering van Droomhuis Gezocht! Sybrand Niessen helpt Marja en Henk bij hun zoektocht naar een huis op Isle of Man. Dit heuvelachtige eiland ligt middenin de Ierse Zee, ten noordwesten van Engeland, en is slechts 50 kilometer lang en 21 kilometer breed.

Lees meer over dit seizoen Droomhuis Gezocht.

Aflevering 3 – Isle of Man – maandag 6 maart om 21.20 uur op NPO 1
Marja en Henk wonen in de provincie Zuid-Holland, maar zijn op zoek naar een droomhuis op Isle of Man. Ze zijn daar al meerdere keren met vakantie geweest, hebben het hele eiland verkend en vinden het prachtig. Beiden zijn erg gecharmeerd van de mensen, het landschap en de Engelse humor en vooral Henk is gek op de stoomtreinen. Het droomhuis van Marja en Henk moet vrijstaand zijn en de mogelijkheid hebben om een treinbaantje in de tuin aan te leggen.

Over Droomhuis Gezocht
In Droomhuis Gezocht gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft Droomhuis Gezocht praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

MAX: Droomhuis Gezocht
Maandag 6 maart om 21.20 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen
www.droomhuisgezocht.tv

www.facebook.com/DroomhuisGezocht | #DroomhuisGezocht | @DroomhuisMAX