Hilversum,
22
februari
2017
|
15:02
Europe/Amsterdam

Droomhuis Gezocht: aflevering 2

Maandag 27 februari

Kijk maandag 27 februari om 21.20 uur op NPO1 naar een nieuwe aflevering van Droomhuis Gezocht! Sybrand Niessen helpt Wilfried, Nicole en haar moeder Hèlene bij hun zoektocht naar een huis op het Spaanse eiland Ibiza.

Lees meer over dit seizoen Droomhuis Gezocht.

Aflevering 2 – Ibiza – maandag 27 februari om 21.20 uur op NPO 1
Sybrand Niessen gaat samen met Wilfried, Nicole en haar moeder Hèlene op zoek naar een droomhuis op Ibiza. Nicole en Wilfried trouwden hier in 2015 en droomden toen al van een leven samen op dit eiland. Nicole heeft al een tijd op Ibiza gewoond en wil heel graag terug. Inmiddels is zij getrouwd met de man van haar dromen en is ook hij verknocht geraakt aan het eiland. Ze zoeken een huis met een authentieke uitstraling, het liefst vrijstaand, niet in de stad, met uitzicht op zee, veel groen en rustig gelegen.

Over Droomhuis Gezocht
In Droomhuis Gezocht gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft Droomhuis Gezocht praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

MAX: Droomhuis Gezocht
Maandag 27 februari om 21.20 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen
www.droomhuisgezocht.tv

www.facebook.com/DroomhuisGezocht | #DroomhuisGezocht | @DroomhuisMAX